Home

Evenement aanmelden

Vul zo veel mogelijk velden in. De verplichte velden zijn aangemerkt met een icoontje als deze nog niet juist zijn ingevuld.

Let op dat een evenement in de kom of het buitengebied van Bakel moet plaatsvinden om aan de agenda toegevoegd te worden.

Over het evenement

Locatie

Vul hieronder de adres gegevens van het evenement in. De naam van de locatie is optioneel. Als u de postcode en huisnummer invult vullen wij automatisch het adres in als we deze kunnen vinden, om het u makkelijker te maken.

Contact gegevens (optioneel)

Vul hier de contact gegevens voor het evenement in. Dus niet uw eigen gegevens, tenzij deze ook voor het evenement gebruikt worden.

Social Media (optioneel)

Indien de organisatie of het evenement ook op social media vertegenwoordigd is, dan kunt u deze ook via Bakel Leeft delen.

Data

Vul hieronder de data en tijden in van het evenement. Minimaal één (start)datum is verplicht. Als er geen vaste eind datum / tijd is, dan laat u dat veld leeg.

Als er een site is voor eventuele kaartverkoop, dan kunt u deze per datum opgeven. Vul prijzen in met een punt voor decimalen (bijvoorbeeld 7.50).

Datum en tijd (verplicht)Einddatum en tijdEntree prijsLink naar kaartverkoop

Afbeelding

Uw evenement trekt het beste de aandacht met een mooie afbeelding. Voor de beste weergave is het een liggende foto, in 16:9 verhouding (bijvoorbeeld 1920 x 1080). Bij het ontbreken van een foto kan het zijn dat we zelf een standaard foto uitkiezen.


Toegankelijkheid

(klik om uit te klappen)

Voor mensen met een beperking is het belangrijk om te weten waar zij zonder problemen heen kunnen. Als u zeker bent van een aantal voorzieningen, dan raden wij aan deze hier aan te vinken.

Evenement delen

Bakel Leeft deelt gegevens over evenementen met Land van de Peel. Er is geen garantie dat evenementen ook op Land van de Peel getoond worden. Als u dit evenement niet wilt delen, of uw evenement is niet voor bezoekers buiten Bakel, dan vragen we u hieronder het vinkje uit te zetten.

Uw gegevens

Deze gegevens vragen wij om contact op te kunnen nemen bij vragen over het evenement. Ze worden niet bij het evenement vermeld.Let op dat evenementen op tijd worden aangemeld zodat deze op tijd gecontroleerd kunnen worden.

(Opens in new tab)