Home

Open dag Koning Koudetechniek

Over het evenement

Bezoekers kunnen die dag rondlopen door dit innovatieve bedrijf en met eigen ogen zien hoe Koning Koudetechniek koel- en vriesinstallaties maakt voor de retailbranche, industriële sector en agro- en foodsector.

Bezoekers krijgen te zien hoe Koning Koudetechniek zowel grote als kleine installaties ontwerpt, bouwt en monteert en welke elektro- en koeltechniek daarbij komt kijken. Men kan een kijkje nemen in het 400 m2 grote trainings- en ontwikkelingscentrum en de collega’s van Koning Koudetechniek ontmoeten, die uitleg geven en alle koeltechnische vragen beantwoorden.

Koning Koudetechniek startte in 2002 met pa Gerrit de Koning aan de Auerschootseweg in Bakel. Inmiddels staan zonen Marc en Geert aan het roer, is het bedrijf flink gegroeid en werken er 70 medewerkers. Naast de retailbranche is Koning Koudetechniek steeds meer actief in de industriële sector en agro- en foodsector. Zo bouwen ze o.a. koelinstallaties voor koel- en vrieshuizen voor de opslag van groente en fruit en de vleesverwerkende sector. En duurzaam: er worden enkel installaties gebouwd met natuurlijke koudemiddelen. 24/7 wordt er service verleend. Dit betekent monitoring op afstand en is er een storing, dan wordt deze veelal op afstand verholpen. Lukt dat niet, dan komt een monteur langs.

Waar & Wie

Koning Koudetechniek

Papenrijt 11
5761DB
Bakel
Plan je route

Social media

Wanneer

Locatie

Heeft u meer informatie, of een fout gezien? Laat het ons weten!
(Opens in new tab)