Home

Ruimte voor je pauze.

We heten je graag welkom in ons mooie Bakel. Of het nu voor een dagje uit is, voor een ontspannende wandeling door één van onze prachtige natuurgebieden, voor een uitdagende fietstocht door de wijdse Peel of om simpelweg iets lekkers te eten op één van e gezellige terrassen. Het oudste dorp van Bakel blijft mensen inspireren en enthousiast maken.

 • Bereikbaarheid

  Bakel is prima met de auto te bereiken. Het dorp ligt midden in een rechthoek van N-wegen, waarbij met name de N279 (Asten-Veghel-Den Bosch) snel bereikt kan worden. Daardoor zijn ook de snelwegen A50, A67 en A73 goed bereikbaar.

 • Overnachten

  Wil je met je geliefde een romantisch weekend beleven? Zoek je een uitvalsbasis voor een vrienden- of vriendinnenweekend? Bakel heeft voor iedereen die ene heerlijke droomplek om van een zorgeloze nachtrust te genieten.

 • Zakelijk bezoek

  Bakel, het oudste dorp van Brabant, biedt alles om een zakelijke afspraak, een bedrijfsuitje of een presentatie tot een succes te maken.

 • Inspiratie Punt VVV Gemert-Bakel

  Bij de VVV kun je terecht voor al je vragen over Bakel, Gemert, Handel, Elsendorp, De Mortel, De Rips, Milheeze en omgeving. Hier word je geïnspireerd en enthousiast gemaakt.

(Opens in new tab)