Home

Ruimte om je nooit te vervelen.

Bakel, het oudste dorp van Brabant, zit vol leven. Of je nu houdt van een intensieve tocht op je stalen of galopperende ros, een ontspannen middagje terrassen of een avondje muziek. Je hoeft je hier nooit te vervelen.
Maar dat mag natuurlijk wel.
Want van een paar uurtjes mijmeren met uitzicht over de velden is immers nog nooit iemand slechter geworden.

 • Sport & Bewegen

  Een aangenaam rondje wandelen door de ongerepte bossen, een stevige fietstocht door de Peel of een middagje pootjebaden aan het strandbad. Bakel biedt iedereen alle ruimte om z’n energie kwijt te kunnen.

 • Cultuur & Historie

  De eeuwenoude historie van Bakel, het oudste dorp van Brabant, is op tal van plaatsen terug te zien. In het landschap, en ook in gebouwen, gebruiken en de wegenstructuur.

 • Winkelen

  Ontdek het smakelijke aanbod aan lekkers dat de Bakelse winkeliers elke dag weer vers bereiden. Of fleur je dag op met een prachtig boeket. En heb je een lekke band of zoek je een origineel cadeau? Ook dan ben je in Bakel aan het juiste adres.

 • Eten & Drinken

  Ontdek het gastronomische aanbod aan lekkers dat door de gastvrije Bakelse horeca voor je bereid wordt. Heerlijk om even bij uit te rusten of om uitgebreid van te genieten.

 • Groepsuitjes

  Waar beter kun je een uitje met je vrienden of je bff’s plannen dan in Bakel? In de rijke omgeving vind je alle ruimte om nader bij elkaar te komen. Een uitpuffen op een terras kan hier ook uitstekend.

 • Verenigingen & Faciliteiten

  Bakel kent een rijk verenigingsleven. In het oudste dorp van Brabant is voor iedereen, jong en oud, alle ruimte. Om te sporten, te zingen, muziek te maken of je interesse te verbreden.

 • Vogelspotten

  Bakel, het oudste dorp van Brabant, ligt ingebed tussen een een verscheidenheid aan natuurgebieden. Die nodigen niet alleen wandelaars, fietsers en andere buitenmensen uit. Ook vogels voelen zich uitstekend thuis in de omgeving.

(Opens in new tab)