Home

Ruimte om je benen te strekken.

Genieten van de natuur of de plaatselijke historie ontdekken? Avontuurlijke zijpaadjes inslaan of juist de gebaande paden volgen? Trek je stoute schoenen en ga op pad. Te voet, te paard of te fiets. Bakel geeft je volop de ruimte!

 • Wandelen

  De mooie omgeving van Bakel biedt veel natuur én historie. Een keur aan wandelroutes nodigt je uit om die geschiedenis van Bakel te ontdekken of om van de rust en de ruimte te genieten.

 • Fietsen

  Bakel ligt op een kruispunt van vele fietsroutes. Voor toerfietsers, e-bikers en ook voor wielrenners is Bakel een aantrekkelijk start- en finishplaats.

 • Gravelen

  Bakel mag gerust een gravel-paradijs heten. In en rond Bakel ligt een compleet netwerk aan gravelpaden, onverharde landweggetjes, boswegen en oude karrensporen klaar om ontdekt te worden.

 • MTB-en

  Bakel zou je gerust een mountainbike-walhalla kunnen noemen. Het mooie dorp ligt midden in een uitgebreid netwerk van uitgepijlde routes.

 • Paardrijden

  Rond Bakel liggen tal van knooppunten die aansluiten op het uitgebreide ruiterroutenetwerk in de provincie. De rijke bossen en wijdse velden nodigen je met je trouwe viervoeter ook uit om een prachtige buitenrit te maken.

(Opens in new tab)