Home

Ruimte voor beweging.

De rijke, natuurlijke omgeving van Bakel nodigt uit tot activiteit. Een aangenaam rondje wandelen door de ongerepte bossen, een stevige fietstocht door de Peel of een middagje pootjebaden aan het strandbad. Bakel biedt iedereen alle ruimte om z’n energie kwijt te kunnen. Of om juist de motor op te laden.

 • Fietsen

  Bakel ligt op een kruispunt van vele fietsroutes. Voor toerfietsers, e-bikers en ook voor wielrenners is Bakel een aantrekkelijk start- en finishplaats.

 • Golfen

  Bakel heeft de golfer veel te bieden. In de rijke, groene omgeving bevinden zich twee golfbanen. Golfbaan De Stippelberg, met liefst 27 uitdagende holes. Laagdrempeliger zijn de negen holes bij Golfclub d’n Heikant.

 • Gravelen

  Bakel mag gerust een gravel-paradijs heten. In en rond Bakel ligt een compleet netwerk aan gravelpaden, onverharde landweggetjes, boswegen en oude karrensporen klaar om ontdekt te worden.

 • MTB-en

  Bakel zou je gerust een mountainbike-walhalla kunnen noemen. Het mooie dorp ligt midden in een uitgebreid netwerk van uitgepijlde routes.

 • Paardrijden

  Rond Bakel liggen tal van knooppunten die aansluiten op het uitgebreide ruiterroutenetwerk in de provincie. De rijke bossen en wijdse velden nodigen je met je trouwe viervoeter ook uit om een prachtige buitenrit te maken.

 • Wandelen

  Een keur aan wandelroutes nodigt je uit om de geschiedenis van Bakel te ontdekken of om van de rust en de ruimte te genieten. Trek je wandelschoenen strak en laat je verleiden door de wirwar van prachtige kilometers.

 • Zwemmen

  Bij Strandbad Nederheide aan de Bakelse Plassen is het heerlijk zwemmen, spelen en zonnen. Of duik in het warme binnenbad van Natuurpoort Nederheide. Zelfs diepzeeduiken kan in Bakel, bij duikspot Zuth.

(Opens in new tab)